Εκκρεμείς συντάξεις: 100 άμεσες νέες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ εκτός ΑΣΕΠ - Αναλυτικά η διαδικασία

Ελλάδα
Εκκρεμείς συντάξεις: 100 άμεσες νέες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ εκτός ΑΣΕΠ - Αναλυτικά η διαδικασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΕΦΚΑ ανακοίνωσε τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά 100 άτομα που θα εργαστούν για 14 μήνες

Εκδόθηκε ανακοίνωση για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά 100 άτομα και διάρκεια σύμβασης 14 μήνες για την κάλυψη αναγκών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συνδρομή στην εξέταση και διεκπεραίωση των εκκρεμών αιτημάτων απονομής κύριας σύνταξης, επικουρικής σύνταξης και εφάπαξ παροχής, καθώς και στη διενέργεια των απαραίτητων διαδικασιών για την εκκαθάρισή τους» στον e-ΕΦΚΑ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 29 Νοεμβρίου (με την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας) και η προθεσμία για την αποστολή των δικαιολογητικών και της εκτυπωμένης αίτησης πρωτότυπα υπογεγραμμένης από τις 20 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου (το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος της ταχυδρομικής αποστολής).

Η ανακοίνωση υπ’ αριθμ.: ΣΜΕ1/2021 για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου βρίσκεται αναρτημένη και στον διαδικτυακό ιστότοπο του φορέα (www.efka.gov.gr), στην ενότητα: «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ».

Επισημαίνεται ότι η αίτηση πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά, επιλέγοντας τον σύνδεσμο υποβολή αίτησης και, στη συνέχεια, να εκτυπωθεί, να υπογραφεί με φυσική υπογραφή και να σταλεί ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακαδημίας 22 (4ος όροφος), Τ.Κ.: 106 71, Αθήνα, όπου στο φάκελο θα αναγράφεται ως θέμα: «Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών στο πλαίσιο της ανακοίνωσης υπ’ αριθμ.: ΣΜΕ1/2021 για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου».

Πως θα κάνετε την αίτηση:

Για την κατάθεση της αίτησης, μέσω του πληροφοριακού συστήματος, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στο σύστημα, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISNET, που διαθέτουν, να επιλέξουν «Αίτηση Σ.Μ.Ε. e-ΕΦΚΑ» και να την συμπληρώσουν.

  • Τα στοιχειά 1-6 είναι προσυμπληρωμένα και δεν μεταβάλλονται.
  • Στην περίπτωση που ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας ή τα στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου και e-mail) έχουν μεταβληθεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αλλάξουν και να υποβάλουν την αίτηση με τα στοιχεία που επιθυμούν. Η ενέργεια αυτή δεν θα μεταβάλει τα στοιχεία που τηρούνται στο μητρώο ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ.
  • Στο πεδίο Ιθαγένεια, σε περίπτωση που επιλεγεί «χωρίς ελληνική ιθαγένεια» πρέπει να συμπληρωθεί και το πεδίο «πιστοποιητικό ελληνομάθειας».
  • Στον τίτλο σπουδών καταχωρείται ο βαθμός πτυχίου, όπως αποτυπώνεται στο πτυχίο είτε σε δεκαδική είτε σε κλασματική μορφή (μόνο μία από τις δύο μορφές).
  • Σε περίπτωση που συμπληρώσετε μεταπτυχιακό τίτλο ή διδακτορικό και θέλετε να το αφαιρέσετε, πρέπει να σβήσετε τον τίτλο του πτυχίου και αυτομάτως αποεπιλέγεται.
  • Με την επιλογή της αποθήκευσης εμφανίζεται το μήνυμα «η αίτηση υποβλήθηκε επιτυχώς» και ο/η υποψήφιος/α θα λάβει αύξοντα αριθμό της αίτησης.
  • Μετά την υποβολή της αίτησης, μπορείτε να εισέλθετε στο σύστημα και να έχετε πρόσβαση σε αυτήν με τη δυνατότητα διόρθωσης στοιχείων, μέσω της επιλογής «Διόρθωση», όσο είναι ενεργή η περίοδος υποβολών. Μόλις λήξει η περίοδος υποβολής, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την αίτησή σας χωρίς να μπορείτε να την τροποποιήσετε.
  • Η αίτηση θα πρέπει να εκτυπωθεί, να υπογραφεί και να σταλεί στα γραφεία, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται πρέπει να είναι πλήρη).
  • Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δέκτες και αυτομάτως τίθενται στον πίνακα απορριπτέων.
  • Αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά και δεν ακολουθεί ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών δεν γίνονται δέκτες και αυτομάτως τίθενται στον πίνακα απορριπτέων.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News