Τιμές ευκαιρίας για πακέτα διακοπών πριν τα Χριστούγεννα

Ελλάδα
Τιμές ευκαιρίας για πακέτα διακοπών πριν τα Χριστούγεννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δελεαστικές τιμές διακοπών από ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια, προσφέρονται τον Νοέμβριο μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου σε όλη τη χώρα

Ευκαιρία οικονομικών διακοπών σε πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας πριν τα Χριστούγεννα, αφού, από τη μία, η ζήτηση μετά την 28η Οκτωβρίου μειώθηκε και από την άλλη, λόγω οικονομικής αποταμίευσης του κόσμου για τα έξοδα των Χριστούγεννων. Ως αποτέλεσμα οι τιμές σε ξενοδοχειακές μονάδες, καταλύματα και λοιπά ενοικιαζόμενα, να είναι μειωμένες για τον Νοέμβριο μέχρι και τις 11-12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα. Παρομοίως, τα αεροπορικά εισιτήρια κυμαίνονται σε χαμηλές τιμές, με αυτές να αγγίζουν, για παράδειγμα τα 100 ευρώ από και προς τους επιλεγμένους προορισμούς.

Αντίθετα, την περίοδο των Χριστουγέννων η πληρότητα είναι υψηλή, με τις κρατήσεις ανά την επικράτεια να φτάνουν έως και το 70%, σε δε προορισμούς χειμερινού τουρισμού, να ξεπερνούν μέχρι και το 85%.

Μάλιστα, σύμφωνα με ιδιοκτήτες μονάδων φιλοξενίας, αν η κράτηση πραγματοποιείται απευθείας κατόπιν επικοινωνίας με το εκάστοτε κατάλυμα, τότε η τιμή δύναται να είναι ακόμα πιο οικονομική, από ότι αν πραγματοποιούνταν διαμέσου κάποιας πλατφόρμας, η οποία για κάθε κράτηση παρακρατά προμήθεια.

Χειμερινοί προορισμοί και προσφορές: Τιμές ευκαιρίας σε πολυτελή καταλύματα, με παροχές, θα έχουν γνωστοί προορισμοί της χώρας, όπως η Αράχωβα – Δελφοί, το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, τα Καλάβρυτα, το Πήλιο, ο Άγιος Αθανάσιος.

Για παράδειγμα, στην Αράχωβα, αυτή την εποχή, υπάρχουν προσφορές ενοικιαζόμενων δίκλινων από 30 ευρώ, ξενοδοχείου 3 αστέρων δίκλινου δωματίου με πρωινό από 44 ευρώ, ξενοδοχείου 4 αστέρων από 80, ξενοδοχείου με οικογενειακή σουίτα με πρωινό από 199 ευρώ/βραδιά, αλλά και μεζονέτας από 149 ευρώ/βραδιά!

Καλοκαιρινοί προορισμοί και προσφορές: Εξίσου μεγάλη ευκαιρία διακοπών εντοπίζεται την παρούσα περίοδο σε διάσημους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας, οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απλησίαστοι. Για ευνόητους λόγους, λόγω ζήτησης-προσφοράς οι προορισμοί αυτοί το καλοκαίρι έχουν υψηλή ζήτηση και άρα ανάλογες τιμές, ενώ, αντίθετα, τον χειμώνα, έχουν χαμηλότερη ζήτηση και άρα, χαμηλότερες τιμές.

Για παράδειγμα, στη Μύκονο αυτή την εποχή, όσα resort είναι ακόμα ανοικτά, προσφέρουν πολύ δελεαστικές τιμές. Το ίδιο ισχύει, αντίστοιχα και σε άλλα εξίσου κοσμικά νησιά, όπως η Σαντορίνη, η Μήλος, η Ρόδος κ.ο.κ. Παραδειγματικά, εκεί που τον Ιούλιο κάποιος θα πλήρωνε στην Μύκονο 590 ευρώ για μία διανυκτέρευση σε Superior Δίκλινο Δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου, με spa και πρωινό, τη δεδομένη στιγμή, η τιμή αυτή για όλα αυτά κατεβαίνει στα 180 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News