Κούγιας για το τροχαίο: Είναι ο άγιος, η ικανότητα και το αυτοκίνητο που με έσωσαν

Ελλάδα
Κούγιας για το τροχαίο: Είναι ο άγιος, η ικανότητα και το αυτοκίνητο που με έσωσαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω πολύ να σας πω ότι και στα τρία ατυχήματα είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή ο λάθος τρόπος που διαχειρίζονται οι παραχωρισιούχοι τις εθνικές οδούς» επισήμανε ο ποινικολόγος

 Για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν λίγες μέρες μίλησε ο  ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Είναι ο άγιος, η ικανότητα και το αυτοκίνητο. Όσον αφορά το πρώτο τροχαίο, είμαι οδηγός περίπου 51 χρόνια. Έχω οδηγήσει σε όλο τον κόσμο και λατρεύω και τους οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων.  Σέβομαι τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και είμαι από τους οδηγούς που γνωρίζουν ότι ένα γρήγορο αυτοκίνητο μπορεί να σε οδηγήσει στην παθητική ασφάλεια. Δεν είχα κανένα ατύχημα ποτέ, με τους παλιούς δρόμους που δεν είχαν διαχωριστικά. Είχα τρία πολύ δύσκολα ατυχήματα που γλύτωσα εξαιτίας της ικανότητας μου και των αυτοκινήτων. Θέλω πολύ να σας πω ότι και στα τρία ατυχήματα είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή ο λάθος τρόπος που διαχειρίζονται οι παραχωρισιούχοι τις εθνικές οδούς.»

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: Σοβαρό τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο

« Το προηγούμενο αυτοκίνητο που ήταν τόσο αξιόπιστο σε ευθεία με βροχή βέβαια έφυγε από τον δρόμο. Αν δεν ήταν το αυτοκίνητο καλό θα είχα σκοτωθεί. Εξαιτίας της κακής συντηρήσεως της εθνικής οδού.» πρόσθεσε.

φωτογραφία αρχείου

Αναλυτικά τι δήλωσε για το τροχαίο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News