Ν. Κεραμέως: Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων

Ελλάδα
Ν. Κεραμέως: Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%» διαβεβαίωσε η υπουργός παιδείας

Διαβεβαίωσε ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία σχετική συζήτηση αναφορικά με τις σχετικές φημολογίες.

Η υπουργός Παιδείας σε ραδιοφωνική της συνέντευξή επισήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο να κλείσουν τα σχολεία καθώς μόλις έξι τμήματα έχουν κλείσει λόγω κρουσμάτων σε σύνολο 80.000. Παράλληλα, τόνισε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται με συνέπεια από εκπαιδευτικούς και μαθητές και πώς δεν υπάρχει μαζική διασπορά στα σχολεία.

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Καμία απολύτως συζήτηση για αναστολή λειτουργίας σχολείων. Πολλές ευχαριστίες στην εκπαιδευτική κοινότητα για την εξαιρετική τήρηση των μέτρων. Κλειστά είναι μόλις 6 τμήματα στα πάνω από 80.000. Το ποσοστό των παιδιών που νοσούν στο γενικό πληθυσμό μειώθηκε από 29% στο 25%».

Σημειώνεται οτι έως τώρα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις μια φημολογία σχετικά με το γεγονός οτι υπάρχει ενδεχόμενο για κλείσιμο των σχολείων στις 15 Νοεμβρίου, κάτι που διέψευσε το υπουργείο Παιδείας κατηγορηματικά.

Φωτογραφία αρχείου IN TIME

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News