Βόλος: Παραδόθηκε ο 40χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του

Ελλάδα
Βόλος: Παραδόθηκε ο 40χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη νονά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 40χρονος, που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη γυναίκα - που την είχε και νονά του - εμφανίσθηκε μόνος του χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο άνθρωπος που φέρεται να δολοφόνησε την 75χρονη γυναίκα στη Νέα Ιωνία του Βόλου, που την είχε και νονά του. Ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίσθηκε μόνος του στις 20:45 και χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και αυτή τη ώρα κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ανακρίνεται.

Ο 40χρονος μόλις εμφανίσθηκε στους αστυνομικούς είπε ότι «έχω μετανιώσει για ό,τι συνέβη και δεν ξέρω, δεν κατάλαβα πως έφθασα σε αυτό το σημείο να σκοτώσω την νονά μου. Δεν είμαι δολοφόνος. Έφταιγε η κακιά στιγμή. Παραδίδομαι σε εσάς και ας πληρώσω για το κακό που έκανα...».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή, η άτυχη 75χρονη γυναίκα, που βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από έρευνες, μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που διέμενε, δέχτηκε 42 μαχαιριές στο κεφάλι, τον λαιμό, τον θώρακα και τα χέρια.  

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι’ αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων εστράφησαν από την πρώτη στιγμή προς τον 40χρονο.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικές έρευνες έδειξαν παράλληλα ότι η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που την χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News