Ελλάδα

Ηράκλειο: «Κατεβάζουν» ρολά τα κομμωτήρια - Τι ζητούν

Οι επαγγελματίες του κλάδου αντιδρούν και ζητούν οικονομική ενίσχυση - Συγκέντρωση στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν σήμερα Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου τα κομμωτήρια, με τους επαγγελματίες του κλάδου να διαμαρτύρονται απέναντι στις αλλαγές που φέρνουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Κομμωτές και κομμώτριες απο τις 9:30 το πρωί, προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου και θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια που δεν έλαβε ο κλάδος.

Αιτία της απεργιακής τους κινητοποίησης αποτελεί το γεγονός ότι όπως λένε, καλούνται να μετατραπούν σε ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Σε ανακοίνωσή τους μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας μιλούν για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων τους. Παράλληλα τονίζουν πως τα νέα μέτρα θα ενισχύσουν την παραοικονομία με επισκέψεις στα σπίτια. 

Μεταξύ άλλων, ζητούν την εξαίρεση τους από τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια