Βόλος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που δολοφόνησε 75χρονη

Ελλάδα
Βόλος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που δολοφόνησε 75χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει την 75χρονη γυναίκα στον Βόλο, η οποία βρέθηκε νεκρή σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει την 75χρονη γυναίκα σε πολυκατοικία της λεωφόρου Καζανάκι, στον Βόλο.

Οι αρχικές πληροφορίες χθες Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ανέφεραν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ωστόσο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του τηλεφωνικά, σε αστυνομικό, αλλά τελικώς δεν παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή χθες Σάββατο 6 Νοεμβρίου, νωρίς το απόγευμα, σε αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε στην λεωφόρο Καζανάκι στην Νέα Ιωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 75χρονη γυναίκα βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ λέγεται ότι ήταν και χρήστης ναρκωτικών.

Εικάζεται ότι και χθες ο δράστης της ζήτησε χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε, την κατέσφαξε με περισσότερες από 20 μαχαιριές και μετέφερε το πτώμα της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο υπόγειο της πολυόροφης οικοδομής. Ο 40χρονος, νωρίτερα, τύλιξε με μονωτική ταινία το κεφάλι της γυναίκας και το σώμα της με κλινοσκεπάσματα, την μετέφερε μέχρι το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο.

Μέχρι τώρα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News