Κικίλιας: «Αξιολογώ ως βασική προτεραιότητα την αξία της ανθρώπινης ζωής»

Ελλάδα
Κικίλιας: «Αξιολογώ ως βασική προτεραιότητα την αξία της ανθρώπινης ζωής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε αχαρτογράφητα νερά, σε μία παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας, η Ελληνική δημόσια διοίκηση έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια»

Αναφορικά με τον τουρισμό, την πανδημία, τα νέα μέτρα και τα έργα και τις ημέρες του στο υπουργείο Υγείας μίλησε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλας, με τον ίδιο να αναφέρει:

«Σε αχαρτογράφητα νερά, σε μία παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας, η Ελληνική δημόσια διοίκηση έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια, με αιχμή του δόρατος το υπουργείο Υγείας. Η προσπάθεια είχε μετρήσιμα αποτελέσματα γιατί εγώ αξιολογώ ως βασική προτεραιότητα την αξία της ανθρώπινης ζωής», είπε αρχικά ο κ. Κικίλιας και συνέχισε: «Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται, με ένα πολύ ισχυρό όπλο, αυτό του εμβολιασμού. Έχει εξάρσεις και υφέσεις μια πανδημική κρίση. Μιλώντας πιο λίγο και πράττοντας πιο πολύ, βοηθώντας όλοι μας – γιατροί, επιστήμονες, πολιτικοί και άνθρωποι της εκκλησίας- τον κόσμο να καταλάβει ποια είναι τα επόμενα βήματα».

Συμπληρώνοντας ο Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε αναφορικά με τα νέα μέτρα ότι: «Εάν εφαρμοστούν θα βοηθήσουν».

Συνοψίζοντας ο υπουργός επισήμανε: «Είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα το πώς θα ανταπεξέλθει η χώρα», με τον ίδιο να αναφέρει: «Κακές υπηρεσίες προσφέρουν αυτοί που θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά».

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News