Ελλάδα

Ποιο είναι το ελληνικό νησί που είναι ιδανικό για εξοχική κατοικία;

Βρίσκεται στην 6η θέση παγκόσμιας λίστας με τα ιδανικά μέρη για να αποκτήσει κανείς εξοχική κατοικία

Η Κέρκυρα κατατάσσεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας λίστας με τα ιδανικά μέρη για να αποκτήσει κανείς εξοχική κατοικία, σύμφωνα με την αυστραλιανή ιστοσελίδα Compare the Market.

Η μαγευτική Κέρκυρα δεν θεωρείται αδίκως ένα ιδανικό μέρος για διακοπές, καθώς κατέχει το «τρίπτυχο της επιτυχίας» σύμφωνα με τους εξής παράγοντες που πηγάζουν από τα ερευνητικά ευρήματα:

  • μέση θερμοκρασία 17,2 βαθμών Κελσίου
  • μέση τιμή αγοράς κατοικίας στα 1.387 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και
  • μεγάλο αριθμό εστιατορίων (1.322 ανά 10.000 κατοίκους) και κέντρων διασκέδασης.

Η Κέρκυρα κάθε τουριστική σεζόν «πνίγεται» από το πλήθος τουριστών από κάθε γωνιά της γης που έρχονται να της επισκεφτούν, ενώ αρκετοί από αυτούς δεν διστάζουν να προχωρήσουν στην αγορά εξοχικής κατοικίας προκειμένου να κάνουν για πάντα τις διακοπές τους στο νησί.

Βενετία - Πάφος - Λάρνακα

Πρώτη στην λίστα με τα καλύτερα μέρη για να αγοράσει κανείς εξοχική κατοικία είναι η Βενετία. Xτισμένη πάνω σε μία λιμνοθάλασσα με κανάλια και γόνδολες, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του πλανήτη.

Ακολουθεί η Πάφος της Κύπρου στην 2η θέση, ενώ η Λάρνακα κατέχει στην 9η θέση.

Η έρευνα λαμβάνει υπόψη της παράγοντες όπως ο καιρός, η εγκληματικότητα, ο αριθμός εστιατορίων, το κόστος ζωής, η τιμή των ακινήτων και οι δυνατότητες για δραστηριότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια