Έφυγε απο τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

Ελλάδα
Έφυγε απο τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την είδηση, έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτηση του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης

Έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή όμως δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Κώστα Λάσκο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Τη είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Λάσκου είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγ’αλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θεάτρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό, του νοσοκομειου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών, που αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News