Βουλή: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής- Τι δήλωσε ο ίδιος

Ελλάδα
Βουλή: Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής- Τι δήλωσε ο ίδιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπουργός αναμένεται να υποβληθεί σε μοριακό τεστ προς πλήρη επιβεβαίωση της νόσησης

Θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής. Μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του υπουργού η Ολομέλεια της Βουλής διεκόπη, με απόφαση του προεδρεύοντος της συνεδρίασης Απόστολου Αβδελά. Η συζήτηση που αφορούσε το νομοσχέδιο για τα διπλώματα οδήγησης σταμάτησε ώστε να απολυμανθεί ο χώρος, ως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όπως θέλουν πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών έχει ήδη επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Βουλής, ενημερώνοντας τον σχετικά με τις εξελίξεις, γνωστοποιώντας του παράλληλα ότι θα προχωρήσει και στον απαραίτητο μοριακό έλεγχο προς επιβεβαίωση του αποτελέσματος.

Η Ολομέλεια της Βουλής θα συνεχιστεί αύριο το πρωί της Πέμπτης, θα έχει προηγηθεί η ενδελεχής απολύμανση της αίθουσας του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε με ανάρτηση του στα social media:

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…

Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία», με τον ίδιο να συμπληρώνει,

«Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφείο μου και αμέσως έκανα νέο rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση. Ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών».

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News