Γερουλάνος: Αναγκαία η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφορίας

Ελλάδα
Γερουλάνος: Αναγκαία η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι σημαντικό σε μία εποχή που η κυβέρνηση μοιάζει να έχει ”χάσει τη μπάλα” με την υγειονομική κρίση, να χρησιμοποιήσουμε κάθε εργαλείο για τη δημοκρατία ώστε να έχουμε υψηλή συμμετοχή και ισχυρή νομιμοποίηση του αποτελέσματος»

Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, υπογράμμισε σε δηλώσεις του την μεγάλη αναγκαιότητα να δημιουργηθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για όλους, αναφορικά με τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές και με αφορμή την έξαρση της επιδημίας της covid-19.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής υπενθύμισε ότι ήδη έχει διατυπώσει την πρόταση αυτή για τον απόδημο Ελληνισμό, προσθέτοντας «αλλά πιστεύω με τα πράγματα που βλέπουμε με την πανδημία αυτόν τον καιρό, θα ήταν εξαιρετικά σημαντικό να διευρύνουμε αυτό το εργαλείο».

«Είναι σημαντικό σε μία εποχή που η κυβέρνηση μοιάζει να έχει ”χάσει τη μπάλα” με την υγειονομική κρίση, να χρησιμοποιήσουμε κάθε εργαλείο για τη δημοκρατία ώστε να έχουμε υψηλή συμμετοχή και ισχυρή νομιμοποίηση του αποτελέσματος» τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News