Ελλάδα

Βιτριόλι: Άνοιξε την καρδιά της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Μπορώ πλέον να κυκλοφορώ άνετα με την μάσκα» είπε μετά την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε την Εφη Κακαράντζουλα για την επίθεση με το βιτριόλι

«Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος. Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια μέρα μετά την απόφαση ορόσημο του δικαστηρίου για την υπόθεση επίθεσης με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η δικαίωση είναι ηθική, υπάρχει, αλλά δεν είναι ουσιαστική» είπε χαρακτηριστικά για την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Ιωάννα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με την συγκλονιστική περιπέτεια που βίωσε,  μίλησε  στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο αναφορικά με την απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε την Εφη Κακαράντζουλα για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Πλέον μπορώ να κυκλοφορώ άνετα με την μάσκα», είπε η Ιωάννα ανοίγοντας την καρδιά της ενώ όπως υπογράμμισε, με την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ένιωσε ανακούφιση.

«Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους» είπε η Ιωάννα.

«Όποτε προκύπτει κάποιο νέο στοιχείο, εγώ έχω την ίδια έκπληξη εδώ και ένα χρόνο, όποτε μου λένε ένα νέο στοιχείο από τις έρευνες» πρόσθεσε, εκφράζοντας ωστόσο την εκτίμηση ότι πιθανόν να είναι δύο οι συνεργοί της καταδικασμένης δράστριας.

Η επόμενη μέρα στη ζωή της

 «Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας» δήλωσε, σημειώνοντας πως όσα πρέπει να γίνουν  για την αποκατάστασή της είναι πολλά και θέλουν χρόνο.

«Απλά θα πρέπει να βρω καινούριους τρόπους να κάνω κάποια πράγματα μετά την επίθεση. Νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς» συμπλήρωσε.

«Ανυπομονώ να βγάλω τη μάσκα»

Η Ιωάννα μίλησε επίσης για το πότε θα μπορέσει να «πετάξει» τη μάσκα τονίζοντας πως : «Είναι κάτι που μου έχουν πει οι γιατροί ότι θα γίνει. Δεν θα είναι άμεσα, γιατί όσο διαρκούν τα χειρουργεία, θα τη φοράω. Όμως ανυπομονώ γι΄ αυτή τη στιγμή».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια