Κουράκης για Γεννηματά: Εδωσε μεγάλες μάχες, μέσα και έξω από το κοινοβούλιο για τα συμφέροντα του λαού

Κρήτη
Κουράκης για Γεννηματά: Εδωσε μεγάλες μάχες, μέσα και έξω από το κοινοβούλιο για τα συμφέροντα του λαού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι μεγάλες παρακαταθήκες που μας αφήνει θα παραμένουν πάντα ζωντανές και θα μας οδηγούν στην πορεία και στους αγώνες μας, για μια δίκαιη κοινωνία» δήλωσε ο Πρόεδρος

 «Οι Αυτοδιοικητικοί της Κρήτης, η Κρήτη αλλά και ως φίλος, αποχαιρετούμε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με αισθήματα βαθειάς οδύνης και θλίψης». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος περιφερειακής ένωσης Κρήτης, Γιάννης Κουράκης αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά, στα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Κουράκης, ο οποίος παρέστη στην Μητρόπολη, Αθηνών για να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία, δήλωσε συγκεκριμένα:

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε μεγάλες μάχες, μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, για τη Δημοκρατία, για τα πραγματικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, την Κοινωνία και ειδικά για τους αδύναμους. Υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία το θεσμό της Υπερνομαρχίας Αθήνας – Πειραιά, όπου αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα, με μεθοδικότητα και με ακατάβλητη δύναμη για την αποκέντρωση, για το δημοκρατικό προγραμματισμό, για την ανάπτυξη και τους θεσμούς.

Οι μεγάλες παρακαταθήκες που μας αφήνει θα παραμένουν πάντα ζωντανές και θα μας οδηγούν στην πορεία και στους αγώνες μας, για μια δίκαιη κοινωνία.

Θα την θυμόμαστε πάντα»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News