Κικίλιας – Πρέσβης ΗΑΕ: Συζήτησαν το σενάριο αεροπορικής σύνδεσης Ντουμπάι - Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
Κικίλιας – Πρέσβης ΗΑΕ: Συζήτησαν το σενάριο αεροπορικής σύνδεσης Ντουμπάι - Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις και η κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ανάμεσα στον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sulaiman Hamed Salem Almazroui στο υπουργείο Τουρισμού.

Στη συνάντηση αυτή , όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, επαναβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις και η κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα.

Ο πρέσβης των ΗΑΕ εξήρε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού και τη διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον της χώρας του για επενδύσεις και στον τουρισμό. Ο υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τον πρέσβη και επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει εντείνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία ευνοϊκού επενδυτικού κλίματος.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε την επιτυχία της αεροπορικής σύνδεσης Ντουμπάι - Αθήνα - Νέα Υόρκη της Emirates, η οποία λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο, ενώ στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκε και η πιθανότητα της αεροπορικής σύνδεσης του Ντουμπάι με τη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου IN TIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News