Ελλάδα

ΑΣΕΠ: 120 θέσεις εργασίας στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Εργασίας – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι – Πότε λήγει η προθεσμία

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων που αφορά στην Προκήρυξη 8Κ/2021 (Φ.Ε.Κ. 49/5.10.2021/τ. ΑΣΕΠ, Φ.Ε.Κ. 55/18-10-2021/τ. ΑΣΕΠ) ξεκίνησε και αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, εκατόν είκοσι (120) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού-ΟΑΕΔ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’)

Πότε λήγει η προθεσμία

Στις 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, λήγει η προθεσμία των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια