Ελλάδα

Καταδίωξη στο Πέραμα Αττικής: Ερωτηματικά για την επιχείρηση της αστυνομίας

Στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κινητοποιήθηκε η επιχείρηση

Στο «μικροσκόπιο» έχουν τεθεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κινητοποιήθηκαν οι οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αναφορικά με το περιστατικό της καταδίωξης στο Πέραμα.

Έρευνες έχουν ξεκινήσει για να επιβεβαιώσουν τα ακριβή σημεία του αυτοκινήτου που δέχθηκαν τα πυρά των αστυνομικών, ώστε να γίνει κατανοητό και σαφές από ποιο σημείο τελικά πυροβόλησαν εναντίον του οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα αναφέρουν ότι από το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης διαβιβάστηκε να σταματήσει η καταδίωξη στο Πέραμα, κάτι που τελικά δεν συνέβη με τα ενδεχόμενα να «τραμπαλίζονται» μεταξύ του ότι δεν άκουσαν ή δεν ήταν σε λειτουργία λόγω σήματος ο ασύρματος εκεί όπου και βρίσκονταν είτε να αγνόησαν κάποια εντολή.

Ωστόσο, η επιχείρηση της Αστυνομίας συνεχίζεται κανονικά με στόχο να εντοπίσουν άμεσα και να περάσουν και στη σύλληψη του 16χρονου Ρομά που διέφυγε κατά την καταδίωξη, καθώς ήδη έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές. Ο συγκεκριμένος είναι το τρίτο άτομο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο το οποίο κατάφερε αστραπιαία να εξαφανιστεί.

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό ότι ο υπαστυνόμος και οι έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην καταδίωξη και συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Φωτογραφία: pexels 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια