Κορωνoϊός: Άλλαξε ο επιδημιολογικός χάρτης - Στο «κόκκινο» η Βόρεια Ελλάδα - Τα χρώματα στην Κρήτη

Κρήτη
Κορωνoϊός: Άλλαξε ο επιδημιολογικός χάρτης - Στο «κόκκινο» η Βόρεια Ελλάδα - Τα χρώματα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη παραμένουν στο κίτρινο επίπεδο οι Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου

Κοκκινίζει ο επιδημιολογικός χάρτης της Ελλάδας, καθώς δύο νέες περιοχές εντάχθηκαν στο επίπεδο 4, εξαιτίας του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

Ειδικότερα, όπως είχε δημοσιεύσει το neakriti.gr, μετά από την συνεδρίαση των επιδημιολόγων την Τρίτη, αποφασίστηκε να παραμείνουν στο κόκκινο όσες περιοχές ήταν και την περασμένη εβδομάδα και να προστεθούν οι Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Γρεβενών.

Διαβάστε επίσης

Κρήτη – Κορωνοϊός: Μειώνεται η πίεση στα νοσοκομεία του νησιού

Στην Κρήτη παραμένουν στο κίτρινο επίπεδο οι Περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου και στο πορτοκαλί η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Παρά το γεγονός ότι στο Ηράκλειο καταγράφονται πτωτικές τάσεις στις νέες μολύνσεις, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να παραμείνει στο πορτοκαλί χρώμα, λόγω πληθυσμού. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει επίπεδο την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα επικαιροποιηθεί ο επιδημιολογικός χάρτης.

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία και από τις νοσηλείες στο νησί, οι οποίες εξακολουθούν να καταγράφουν πτώση, με την συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών να είναι ανεμβολίαστοι πολίτες. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News