Θέσεις εργασίας σε ΟΑΕΔ και ΕΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις

Ελλάδα
Θέσεις εργασίας σε ΟΑΕΔ και ΕΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για 120 μόνιμες θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ και τις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά

Ξεκινά από σήμερα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 8Κ/2021 σχετικά με τις προλήψεις. Πρόκειται για 120 μόνιμες θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ και τις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά. Η προθεσμία για υποβολή δικαιολογητικών αναμένεται να μείνει ανοικτή έως και τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.

Πιο αναλυτικά, η προκήρυξη του 8Κ/2021 ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ-υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Οι υποψήφιοι για να υποβάλλουν αίτηση, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση. Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για σχετικές διευκρινήσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο [email protected]

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4)Τις εργάσιμες ημέρες: 08:00-20:00, Τις αργίες (εξαιρουμένης της 28ης Οκτωβρίου):10:00-16:00

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης (www.asep.gr – Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News