ΓΕΕΘΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία αρχηγού ΓΕΕΘΑ με αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων Λιβάνου

Ελλάδα
ΓΕΕΘΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία αρχηγού ΓΕΕΘΑ με αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων Λιβάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανακοινώθηκε, ο στρατηγός Joseph Aoun ευχαρίστησε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πρόσφατη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Λίβανο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων του Λιβάνου στρατηγό Joseph Aoun είχε, σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Όπως ανακοινώθηκε, ο στρατηγός Joseph Aoun ευχαρίστησε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πρόσφατη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Λίβανο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο στρατιωτικό υλικό που συγκέντρωσαν και απέστειλαν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, συζητήθηκαν επίσης θέματα κοινού ενδιαφέροντος, οι τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις και οι επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, καθώς και η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διαβεβαίωσε τον Λιβανέζο ομόλογό του ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης των Ενόπλων Δυνάμεων του Λιβάνου, τόσο με υλικοτεχνική βοήθεια όσο και με την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News