ΕΟΤ: Δημοσιογράφοι κορυφαίων ΜΜΕ της Αυστρίας επισκέφθηκαν τη Ρόδο και τη Σύμη

Ελλάδα
ΕΟΤ: Δημοσιογράφοι κορυφαίων ΜΜΕ της Αυστρίας επισκέφθηκαν τη Ρόδο και τη Σύμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ρόδος συμπεριλαμβάνεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Αυστριακούς, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου του νησιού»

Οι δημοσιογράφοι της Αυστρίας και εκπρόσωποι των σημαντικότερων Αυστριακών ΜΜΕ επισκέφθηκαν τη Ρόδο και τη Σύμη από τις 14 μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Το ταξίδι εξοικείωσης διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και τον Δήμο Σύμης, ενώ στο ταξίδι συμμετείχαν δημοσιογράφοι των εξής ΜΜΕ: Kronen Zeitung (με κυκλοφορία 1,5 εκατ. φύλλα και μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης), Die Presse, Salzburger Nachrichten, Society, Falstaff, The Viennese Girl, TIP.

Το νησί του Ήλιου, των ιπποτών και της ζεστής ελληνικής φιλοξενίας συμπεριλαμβάνεται επάξια στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Αυστριακών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου της Ρόδου, σύμφωνα με την ανακοίνωση. H Αυστρία, μάλιστα, τοποθετείται στην 6η θέση και αναλογικά του πληθυσμού της στην πρώτη θέση ως χώρα προέλευσης τουριστών στο νησί.

Οι Αυστριακές Αερογραμμές συνδέουν τα νησιά μας με τη Βιέννη και κύριες αυστριακές πόλεις έως το τέλος Οκτωβρίου 2021. Μάλιστα, με πληρότητα που αγγίζει το 98% ακόμα και τη συγκεκριμένη περίοδο. Ειδικότερα, η Αυστρία -μέσω των Αυστριακών Αερογραμμών- συνδέεται με 18 ελληνικούς προορισμούς και η υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας επιδιώκει την επέκταση του προγράμματος και σε άλλους «άγνωστους» για το ευρύ κοινό νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς.

(Φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News