Βιασμός οκτάχρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία ότι κακοποίησε το κορίτσι

Ελλάδα
Βιασμός οκτάχρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία ότι κακοποίησε το κορίτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεία του κοριτσιού φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σε ομολογία για την φρικτή πράξη της- δηλαδή την σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης από την Ρόδο για να εξαπατήσει την μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα- φέρεται να προχώρησε η συγγενής του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η θεία της 8χρονης ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε από τον παππού της και για να μην αποκαλυφθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της.

Η οκτάχρονη που είχε κακοποιηθεί, είχε τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία έδωσε εντολή να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Yπενθυμίζεται ότι για την κακοποίηση της 8χρονης ο παππούς κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις και αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιανδήποτε σχέση .

φωτογραφία Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News