Κυριάκος Μητσοτάκης για Ντόρα Μπακογιάννη: «Είναι μαχήτρια, έχει δώσει πολλές μάχες»

Ελλάδα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ντόρα Μπακογιάννη: «Είναι μαχήτρια, έχει δώσει πολλές μάχες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα στην Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης - «Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν»

Με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το δικό του μήνυμα, λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη, πως δίνει τη μεγάλη μάχη απέναντι στον καρκίνο.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστό ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και συγκεκριμένα από πολλαπλό μυέλωμα.

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη γι’ αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον. Όπως τονίζει, η διάγνωση έγινε σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.

Ειδικότερα, αναφέρει «δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο», ενώ στην συνέχεια αναφέρει πως «Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Δεν θα λιποψυχήσουμε. Δεν θ’ αλλάξουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News