Καλλιάνος: Εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας του πολιτικού του γραφείου

Ελλάδα
Καλλιάνος: Εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας του πολιτικού του γραφείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο», έγραψε στη σχετική ανάρτηση του στο Facebook

Άγνωστοι τοποθέτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου, στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής αναφέρει:

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.

Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους.

Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού».         

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News