Θεσσαλονίκη: Άνοιξε τρύπα στο δρόμο και «κατάπιε» λεωφορείο

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Άνοιξε τρύπα στο δρόμο και «κατάπιε» λεωφορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε στις 04:45 το πρωί επί της Εθνικής Αντιστάσεως

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα επί της Εθνικής Αντιστάσεως συνέβη ένα έκτακτο συμβάν, αφήνοντας όλους άφωνους.

Πιο συγκεκριμένα, το οδόστρωμα υποχώρησε λόγω διάβρωσης από αγωγό της ΕΥΑΘ, με αποτέλεσμα μέσα στον κρατήρα που δημιουργήθηκε να πέσει ένα μισθωμένο λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζομένους.

Πολλοί από τους περαστικούς δήλωσαν ότι, «λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, από την βροχή έγινε καθίζηση του εδάφους και από την καθίζηση έσπασε ο αγωγός».

Έντρομοι όλοι από τον έντονο θόρυβο, αντικρύζοντας το λεωφορείο μέσα στον κρατήρα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο οδηγός του λεωφορείου με ψυχραιμία ανέφερε, «Εγώ σταμάτησα να πάρω δύο ανθρώπους στο σημείο και εκεί έγινε και η υποχώρηση». Συνέχισε, προσθέτοντας ότι, «πάλι καλά που έκανα όπισθεν και δεν βούτηξε όλο μέχρι κάτω».

Οδηγός και επιβάτες, ευτυχώς, κράτησαν την ψυχραιμία τους και κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια από την πίσω πόρτα.

Η Εθνικής Αντιστάσεως αποτελεί μία μεγάλη οδική κυκλοφορία που αποτελεί και τη είσοδο των οχημάτων προς το κεντρο. Συνεπώς διακόπηκε η κυκλοφορία λόγω του συμβάντος.

Να αναφερθεί ότι το όχημα για τρεις ολόκληρες ώρες βρισκόταν στο κενό, μέχρι που με την βοήθεια των ειδικών μηχανημάτων ανέλκυσαν το λεωφορείο και πάλι στο δρόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News