Β. Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 70χρονος βοσκός που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης

Ελλάδα
Β. Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 70χρονος βοσκός που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θύμα της κακοκαιρίας είχε παγιδευτεί σε χείμαρρο που είχε φουσκώσει

Ο 70χρονος εντοπίστηκε από το ελικόπτερο πάνω από το ρέμα στο σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες. Το πτώμα βρέθηκε στην κοίτη του ρέματος, το οποίο τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας, ο οποίος είναι το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Συμφωνά με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός κοίτης ρέματος στην περιοχή κοντά στο συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι.

O 70χρονος βοσκός είχε καλέσει την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια, καθώς είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή. Βρέθηκε νεκρός μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας. Προηγούμενα βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης ζητώντας βοήθεια λέγοντας «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» και από εκεί και μετά έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου του.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News