Β. Εύβοια: Ενισχύονται οι δυνάμεις για τον εντοπισμό του 69χρονου βοσκού

Ελλάδα
Β. Εύβοια: Ενισχύονται οι δυνάμεις για τον εντοπισμό του 69χρονου βοσκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην περιοχή των Τσακέων της Εύβοιας, για τον 69χρονο που είχε καλέσει σε βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων στην περιοχή του, χθες Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 22:00, και έκτοτε αγνοείται.

Το πρωί της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Συνδρομή στις έρευνες παρέχουν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή,  καθώς είναι κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει.

Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές που συμμετέχουν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του  βοσκού στο χωριό στο Τσακαίοι του δήμου Καρύστου ότι θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News