Συνάντηση του υφυπουργού με το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων - Ευρέσεως Εργασίας

Ελλάδα
Συνάντηση του υφυπουργού με το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων - Ευρέσεως Εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Κλάδο Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων-Ευρέσεως Εργασίας και ειδικότερα ζητήματα και δράσεις που αφορούν την καταπολέμηση του φαινομένου λειτουργίας παράνομων τέτοιων γραφείων

 Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων-Ευρέσεως Εργασίας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής, ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Ζήκας, καθώς επίσης και ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Σταμούλης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Κλάδο Ιδιωτικών Γραφείων Συμβούλων-Ευρέσεως Εργασίας και ειδικότερα ζητήματα και δράσεις που αφορούν την καταπολέμηση του φαινομένου λειτουργίας παράνομων τέτοιων γραφείων.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω επικοινωνία τους, καθώς επίσης και στη στενότερη συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου και αρμοδίων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., που στόχο θα έχει τον περιορισμό αντίστοιχων φαινομένων και την περαιτέρω προστασία της λειτουργίας του εν λόγω κλάδου.

 Φωτογραφία από unsplash 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News