Φώφη Γεννηματά: Αποσύρεται από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ελλάδα
Φώφη Γεννηματά: Αποσύρεται από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εκτάκτως, χθες το βράδυ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Mετά την υποτροπή που παρουσίασε η υγεία της η η Φώφη Γεννηματάπρόεδρος αποσύρεται από τις διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ,

Δε θα συμμετάσχει η Φώφη Γεννηματά στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος, μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγείας της.

Σε ανακοίνωσή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εκτάκτως, χθες το βράδυ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Ανδρέας Λοβέρδος

Με την ανακοίνωση της είδησης, έσπευσε στο πλευρό της Φώφης Γεννηματάς καθώς επικοινώνησε με στενούς φίλους και συνεργάτες.

«Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» έγραψε ο κ. Λοβέρδος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

https://twitter.com/a_loverdos/status/1447952904195878916

Νίκος Ανδρουλάκης

«Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση – Αναστέλλω την προεκλογική μου εκστρατεία», έγραψε αμέσως μετά την είδηση το Twiter

Χάρης Καστανίδης

Επίσης υποψήφιος στη προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, έσπευσε να εκφράσει τις ευχές και την συμπαράσταση του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Καστανίδης,  «H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας».

Γιάννης Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας, «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της».

Τάκης Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε, «Από καρδιάς θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Έχει αποδείξει και άλλες φορές ότι ξέρει να δίνει μάχες και να νικά!».

Άδωνις Γεωργιάδης

«Πολλά περαστικά στην Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση. Είναι δυνατή θα τα καταφέρει»,  δήλωσε ο υπουργός με σχετική του ανάρτηση στο Twitter.

Αλέξης Τσίπρας

O αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, επικοινώνησε με την Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την είδηση και όπως γράφει και σε σχετική ανάρτηση «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

https://twitter.com/atsipras/status/1447965476731117574

Νάσος Ηλιόπουλος

Και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στη κ. Γεννηματά, λέγοντας «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

Τις ευχές του έδωσε και ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

«Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Γιώργος Καμίνης

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, μέσω ανάρτησης του στο Twitter, μετέφερε το δικό του μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης προς την Φώφη Γεννηματά, δηλώνοντας, «Εδώ και χρόνια η Φώφη Γεννηματά έχει αποδείξει πως γνωρίζει από δυσκολίες και έχει το σθένος να αντιμετωπίζει κάθε φορά τις προκλήσεις με τις οποίες τη φέρνει αντιμέτωπη η ζωή. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει για ακόμη μία φορά. Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση. Είμαστε δίπλα της».

https://twitter.com/KaminisG/status/1447966203801178115

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, εξέφρασε,

«Θέλω να εκφράσω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στη Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος, είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα. Γνωρίζω και προσωπικά τις μάχες που έχει δώσει για την υγεία της, μάχες που έχει κερδίσει και που θα συνεχίσει να κερδίζει. Από την καρδιά μου να ευχηθώ περαστικά και γρήγορα πάλι μαζί μας».

(Φωτογραφία από ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News