Ελλάδα

8ο Technology Forum: Το μέλλον και η εξέλιξη της τεχνολογίας «μέσα από τα μάτια» προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους

To 8ο Technology Forum θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO - ΔΕΘ, Περίπτερο 6, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με φυσική παρουσία συμμετεχόντων και δωρεάν είσοδο.

To 8o Technology Forum προσγειώνεται στο σκηνικό και προτείνει όλες τις νέες εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO - ΔΕΘ, Περίπτερο 6, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με φυσική παρουσία συμμετεχόντων και δωρεάν είσοδο.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι μια από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Silicon Valley ο ελληνικής καταγωγής Τόλης Λέριος, ο οποίος έχει λάβει 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. Θα μιλήσουν ακόμη, η επικεφαλής της ομάδας Προηγμένων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG GROW) και μέλος της Ομάδας Ψηφιακών Ηγετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Δάνα Ελευθεριάδου, ο ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφοριακών Συστημάτων (ΙΠΣΥ), διευθυντής του Data Science Research Institute στο Swinburne University of Technology στην Αυστραλία, Τίμος Σελλής, ο οποίος εργάζεται στον τομέα έρευνας της εταιρείας Facebook στις ΗΠΑ και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Στο πλαίσιο του 8ου Technology Forum θα πραγματοποιηθεί Matchmaking Event, δηλαδή εκδήλωση προκαθορισμένων τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων.

Τις εργασίες του 8ου Technology Forum ανοίγει ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αναστάσιος Κυριαζής, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο Άγγελος Χαριστέας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επειδή φέτος ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (200 άτομα) σε εναρμόνιση με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (βάσει προσέλευσης) για τους συμμετέχοντες. 

Φωτογραφία: UNSPLASH 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια