Ελλάδα

Αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων έγινε δεκτή από την Κατ. Σακελλαροπούλου

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα αναφέρθηκε η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης η οποία έγινε δεκτή σήμερα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Β' αντιπρόεδρο Παύλο Ραβάνη και τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Αγνιάδη εστίασε στα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις, συνομιλώντας απευθείας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πορεία της επιχειρηματικότητας στη χώρα, τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει εξαιτίας της πανδημίας αλλά και του γενικότερου οικονομικού περιβάλλοντος, για την προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή καθώς και για τη συμβολή τους στην προσπάθεια που γίνεται για τη χάραξη μίας νέας αναπτυξιακής πορείας.

Ενημέρωση για τον επιμελητηριακό θεσμό και τη σημασία του για το επιχειρείν έκανε ο κ. Αγνιάδης ενώ για το χώρο της βιοτεχνίας ο κ. Ραβάνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε στην αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ την πρόθεσή της να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΚΕΕΕ προσέφεραν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα μεταλλικό αγαλματίδιο του Κερδώου Ερμή, σήμα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια