Ελλάδα

Αναβλήθηκε η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε νεαρό οδηγό ταξί

Έχει αθωωθεί σε πρώτο βαθμό με την ψήφο των τεσσάρων ενόρκων που αποδέχθηκαν την αθωωτική εισαγγελική πρόταση, καθώς οι τρεις τακτικοί δικαστές είχαν τη γνώμη πως πρέπει να κηρυχθεί ένοχος

Αναβλήθηκε, για τις 6 Απριλίου 2022, η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου του 30χρονου ηθοποιού που καταγγέλλεται για βιασμό από 28χρονο οδηγό ταξί, τον Νοέμβριο του 2018, σε απόμερο σημείο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αιτήματα που υπέβαλε και η πλευρά του ηθοποιού, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, αλλά και η πλευρά του οδηγού ταξί, που ήταν απών από το δικαστήριο.

Ο ηθοποιός έχει αθωωθεί σε πρώτο βαθμό με την ψήφο των τεσσάρων ενόρκων που αποδέχθηκαν την αθωωτική εισαγγελική πρόταση, καθώς οι τρεις τακτικοί δικαστές είχαν τη γνώμη πως πρέπει να κηρυχθεί ένοχος.

Κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από την εισαγγελέα Εφετών Αρετή Σκαφιδά, η οποία έκρινε πως το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά τα στοιχεία της υπόθεσης.

Σημειώνεται, ότι ο ηθοποιός παρέμεινε 15 μήνες προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια