Ελλάδα

Πλακιωτάκης: Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, η Ελλάδα θα προστατεύει τα σύνορά της

Ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Χίου και τα πλωτά μέσα συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη που βρέθηκε στη Χίο. 

Όπως δήλωσε: «Είχα για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και να τους ευχαριστήσω για την υπερπροσπάθειά τους και την αποτελεσματική φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας. Τα στελέχη του Λιμενικού, επιχειρούν ημέρα και νύχτα, τηρώντας τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και έχοντας πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και το σεβασμό στο συνάνθρωπο. Τους αξίζει η στήριξη όλων. Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Λιμενικού Σώματος και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την απόκτηση 70 ακόμα σκαφών, που θα προστεθούν στα 22 που αποκτήθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια. Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, η Ελλάδα προστατεύει και θα συνεχίσει να προστατεύει τα σύνορα της, που είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο κ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Χίου και τα πλωτά μέσα συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια