Εύβοια: Πλημμύρες και έντονα καιρικά φαινόμενα

Ελλάδα
Εύβοια: Πλημμύρες και έντονα καιρικά φαινόμενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα επιδείνωση έπεται την Κυριακή

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Βόρεια Εύβοια με την επίσκεψη της κακοκαιρίας «Αθηνά».

Αναλυτικότερα, στην Δημοτική Ενότητα Νηλέως όπως και στην κοινότητα Στροφυλιάς εκδηλώθηκαν χαλαζοπτώσεις, ως αποτέλεσμα φούσκωσαν ποτάμια και πλημμύρισαν δρόμοι, ενώ κατολισθήσεις κατεγράφησαν σε Αχλάδι και Κοτσικιά.

Δημοτικές αρχές της περιοχής προχώρησαν σε συστάσεις προς του δημότες τους, ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η μεγάλης έντασης βροχή οδήγησε σε διακοπή της κυκλοφορίας από την Κοτσικιά προς το Λουτρό Κοτσικιάς, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για μεγάλο κίνδυνο πλημμύρας στην παραλία της Αγίας Άννας.

Νέα επιδείνωση έπεται την Κυριακή σε μεγάλο μέρος της χώρας. Αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ ειδικά για την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Πρέπει να σημειωθεί πως έντονη θα είναι η κεραυνική δραστηριότητα που θα χαρακτηρίζει τα καιρικά φαινόμενα αυτά, γεγονός που εφιστά την προσοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News