Δικογραφία για 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο - «Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα» (βίντεο)

Ελλάδα
Δικογραφία για 87χρονη που πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο - «Δεν άντεξα, του την μπουμπούνισα» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστής εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένης αναζητώντας χρήματα και δέχτηκε επίθεση από την ίδια - Θύμα ληστείας για πέμπτη φορά μέσα σε διάστημα δυόμιση μηνών έχει πέσει η 87χρονη, η οποία αμύνθηκε με αεροβόλο όπλο, αλλά συνελήφθη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί δε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας

Μία 87χρονη γυναίκα από την Ηλεία είδε τον ληστή να μπαίνει μέσα στο σπίτι της και να της επιτίθεται. Πήρε το αεροβόλο που είχε στην κουζίνα, τον πυροβόλησε και σήμερα βρίσκεται κατηγορούμενη. Η ηλικιωμένη που παρά τον τρόμο που βίωσε υπερασπίστηκε γενναία τον εαυτό της και το σπιτικό της, μιλάει στην κάμερα του MEGA για όλα όσα έζησε.

Σύμφωνα με το MEGA, η ηλικιωμένη γυναίκα που μένει μόνη της έχει πέσει θύμα ληστείας πέντε φορές από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα και για αυτό θέλησε να πάρει μέτρα προστασίας.

«Μου πήραν λεφτά, με βάρεσαν, το βιολί τους»

Ήταν μεσημέρι Δευτέρας. Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ξαπλώσει στην κουζίνα, όταν ξαφνικά είδε έναν άντρα να εισβάλει από αυτήν την πόρτα.

«Ήμουν ξαπλωμένη. Βλέπω ότι η πόρτα ανοίγει. Είχε ξαναέρθει αυτός. Τρελάθηκα».

Ο δράστης που έψαχνε για χρήματα και χρυσαφικά είχε ξαναμπεί στο σπίτι της. Αυτήν τη φορά όμως δεν έμεινε εκεί. Της επιτέθηκε με ξύλο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η 87χρονη να πιάσει το αεροβόλο και να τον πυροβολήσει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που μένει μόνη της έχει πέσει θύμα ληστείας πέντε φορές από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα και για αυτό θέλησε να πάρει μέτρα προστασίας.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης έγινε καπνός και η 87χρονη κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

«Τους ξέρουν, μένουν στο διπλανό χωριό. Κάθε φορά μου παίρνουν και παραπάνω» λέει η ηλικιωμένη η οποία θα δικαστεί.

«Ας πάω και φυλακή, θα το τραβήξω και αυτό. Έχω περάσει πάρα πολλά» συμπληρώνει.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News