Ελλάδα

Έφη Αχτσιόγλου: “Ο κ. Μητσοτάκης δεν ανακάλυψε χτες τον κ. Μπογδάνο”

«Ρατσιστικό, ακροδεξιό και φασιστικό», χαρακτήρισε η Έφη Αχτσιόγλου «τον λόγο και αυτό που πρεσβεύει ο κ. Μπογδάνος»

«Ρατσιστικό, ακροδεξιό και φασιστικό», χαρακτήρισε η Έφη Αχτσιόγλου «τον λόγο και αυτό που πρεσβεύει ο κ. Μπογδάνος», σε συνέντευξή της στον ρ/σ “Κανάλι 1” του Πειραιά.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έπεσε από τα σύννεφα, ούτε ανακάλυψε χτες τον κ. Μπογδάνο. Τους Μπογδάνους τους έχει στην παράταξή του, τα πρόσωπα που εκφράζουν ό,τι πιο ρατσιστικό και ακροδεξιό υπάρχει στη χώρα. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τους έχει τοποθετήσει και στην κυβέρνηση. Ο κ. Πλεύρης δεν είναι λιγότερο ακροδεξιός από τον κ. Μπογδάνο, στην ίδια “παρέα” συγκαταλέγεται και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης», πρόσθεσε.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι «ο κ. Μητσοτάκης εξαναγκάστηκε να διαγράψει τον κ. Μπογδάνο από την Κ.Ο. της ΝΔ γιατί υπήρξε η αντίδραση του κ. Δένδια», όμως «στην ουσία σήμερα ο κ. Γεωργιάδης και κυρίως ο κ. Γεραπετρίτης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανένταξής του», γιατί επιδιώκουν «να μην χαθεί το ακροδεξιό ακροατήριο που έχει εγκολπώσει η ΝΔ».

Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι «όταν κάποιος πατά σε δύο βάρκες κάποια στιγμή θα πέσει στο νερό. Δεν μπορεί να έχεις μέσα στην ίδια παράταξη τη φιλελεύθερη δεξιά και τον ρατσιστικό, ακροδεξιό, φασιστικό εσμό» και υπογράμμισε ότι «ο κ. Μπογδάνος πριν λίγο καιρό είχε προβεί στην αποτρόπαια πράξη να δημοσιοποιήσει ονοματεπώνυμα νηπίων μεταναστών, για να προκαλέσει επιθετικές αντιδράσεις απέναντί τους, τότε ο κ. Μητσοτάκης δεν σκέφτηκε ότι ήταν η στιγμή να τον διαγράψει».

Αναφερόμενη στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2022 επισήμανε ότι «αφαιρούνται 12,5 δισ. από την πραγματική οικονομία» και «ειδικά από τις δαπάνες για την καταπολέμηση της πανδημίας κόβεται περίπου 1 δισ.», ενώ «προβλέπεται αύξηση εσόδων από φόρους κατά 4 δισ.». Ταυτόχρονα, «ο κατώτατος μισθός μένει καθηλωμένος με απόφαση της κυβέρνησης και η πενιχρή αύξηση κατά 1% που εκτιμάται για τον μέσο μισθό σαρώνεται από το κύμα της ακρίβειας, για το οποίο δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο, με αποτέλεσμα να ροκανίζεται το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων».​

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια