Μπογδάνος: Η ανάρτηση στο twitter μετά από την διαγραφή του

Ελλάδα
Μπογδάνος: Η ανάρτηση στο twitter μετά από την διαγραφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται ότι από την Σλοβενία όπου βρισκόταν, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε τη διαγραφή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολιάζει την διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ.

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι από την Σλοβενία όπου βρισκόταν, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε τη διαγραφή του βουλευτή από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, την έντονη αποδοκιμασία του υπουργού των Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, προκάλεσαν οι αναφορές του πρώην,πλέον, βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην αίθουσα της Ολομέλειας, κατά των κομμουνιστών, στις οποίες είχε αναφέρει ότι μεγαλύτερος εχθρός από τους Τούρκους είναι οι κομμουνιστές.

Η οργισμένη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών προκλήθηκε στην Βουλή μετά τη σύγκρουση Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Θανάση Παφίλη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας και τα γεγονότα στον Γράμμο και το Βίτσι, αλλά και τα πρόσφατα περιστατικά βίας από φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News