Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για διαχείριση της πανδημίας: «Δεν πάει άλλο, δεν γίνεται να προσποιείται ότι όλα βαίνουν καλώς»

Ελλάδα
Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για διαχείριση της πανδημίας: «Δεν πάει άλλο, δεν γίνεται να προσποιείται ότι όλα βαίνουν καλώς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να μη φυγομαχήσει εκ νέου από την Ώρα του Πρωθυπουργού την ερχόμενη Παρασκευή. Να έρθει και να δώσει απαντήσεις όπως αρμόζει σε μια κοινοβουλευτική Δημοκρατία», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας

Δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό, σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «δεν γίνεται να υποστηρίζει ή να προσποιείται ότι όλα βαίνουν καλώς». «Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να μη φυγομαχήσει εκ νέου από την Ώρα του Πρωθυπουργού την ερχόμενη Παρασκευή. Να έρθει και να δώσει απαντήσεις όπως αρμόζει σε μια κοινοβουλευτική Δημοκρατία», σημειώνει.

Ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι «δεν πάει άλλο» και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «δε γίνεται να υποστηρίζει ή να προσποιείται ότι όλα βαίνουν καλώς» και «να προσπαθεί με τους σπόνσορες της κυβερνητικής προπαγάνδας να επιβάλει την εντύπωση ότι η τραγωδία που ζούμε είναι φυσικό φαινόμενο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News