Ιερέας - κορωνοϊός: Νοσηλεύτηκε 8 Νοεμβρίου και ξύπνησε 9 Ιανουαρίου

Ελλάδα
Ιερέας - κορωνοϊός: Νοσηλεύτηκε 8 Νοεμβρίου και ξύπνησε 9 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν ξύπνησα ήμουν παράλυτος» επισήμανε ο ιερέας.

Ιερέας που νόσησε από κορωνοϊό  μίλησε  για την περιπέτεια του που βίωσε λόγω της νόσησης του. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δε θυμάται τίποτα από τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ στις 8 Νοεμβρίου, μέχρι τις 9 Ιανουαρίου: «Αρχές Νοεμβρίου κόλλησα. Έκανα πυρετό και λέω από τα εμβόλια είναι θα περάσει. 8 Νοεμβρίου με πήγε ο γιος μου στο νοσοκομείο. Ξύπνησα 9 Ιανουάριου. Αυτό το διάστημα της ζωής μου  είναι σα να μην υπάρχει. »

Παράλληλα, έκανε λόγο για τα προβλήματα με τη κίνηση που είχε:

«Όταν ξύπνησα ήμουν παράλυτος. Στην πνευμονολογική κάθισα 2 μήνες. Στο δεύτερο μήνα ξεκίνησαν να μου κάνουν κάποιες φυσικοθεραπείες. Στις αρχές Μαρτίου με πήγαν στο κέντρο αποκατάστασης. Μόνο τα δάχτυλα μπορούσα κουνήσω. Παραμονές του Πάσχα συνήλθα.»

 Καμία σχέση η ιεροσύνη με την ιατρική

 Για το παρόν ο ιερέας μίλησε για τα προβλήματα υγείας που του έχει αφήσει η περιπέτεια νόσησης του από κορωνοϊό:  «Συγκινούμαι με αυτά που πέρασα. Η περιπέτεια μου έχει αφήσει κάποιο βήχα. Στο αριστερό μου χέρι δε μπορώ να κουνήσω τα δάχτυλα»

 Για τον εμβολιασμό και τη σχέση της Εκκλησίας με την ιατρική επισήμανε: «Πολλές φορές με ρωτάνε τι λες πάτερ για το εμβόλιο. Εγώ τους απαντώ πρέπει να το κάνουμε. Δεν έχει καμιά σχέση η ιεροσύνη με την ιατρική.»

Τελειώνοντας δε παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο υγειονομικό προσωπικό, με συγκίνηση: «Όταν με πήγαν στο κέντρο αποκατάστασης θυμόμουν  στιγμές από τι έβλεπα όταν ήμουν σε κώμα. Ο γιατρός της εντατικής όταν με είδε έτσι, με αγκάλιασε. Πέρασες τις συμπλυγάδες και έζησες. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Ήταν τόσο καλοί».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News