Σύλληψη λιμενικού για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και όπλων - Τροφοδοτούσε γνωστό ηθοποιό

Ελλάδα
Σύλληψη λιμενικού για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και όπλων - Τροφοδοτούσε γνωστό ηθοποιό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών συνέλαβαν λιμενικό, ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών και όπλων - Οι Έρευνες έγιναν σε σπίτια και κρησφύγετα στον Πειραιά και την Φθιώτιδα

Στη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής, κατόπιν επιχείρησης για υπόθεση ναρκωτικών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, φέρεται να προμήθευε ναρκωτικά σε γνωστό ηθοποιό.

Στην επίσημη ενημέρωσή της, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρων στα διερευνώμενα αδικήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες κατά τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις, προκειμένου να αποκρύπτουν τη δραστηριότητά τους από τις διωκτικές αρχές.

Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια και κρησφύγετα στον Πειραιά και την Φθιώτιδα όπου βρέθηκαν κάνναβη, κοκαΐνη, πιστόλι, φυσίγγια και 4.800 ευρώ. Οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τα ψηφιακά πειστήρια και το όπλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

(φωτογραφία (intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News