Επίθεση με βιτριόλι: Η δήλωση της Ιωάννας μετά το τέλος του δικαστηρίου (βίντεο)

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Η δήλωση της Ιωάννας μετά το τέλος του δικαστηρίου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα βγεί από τη φυλακή για να με αποτελειώσει», επεσήμανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Παίζει θέατρο, στόχος της είναι να με αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξερχόμενη του δικαστηρίου. Η δίκη διακόπηκε για να συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

«Αναφορικά με αυτό που πληροφορήθηκα ότι ψέλλισε η κατηγορούμενη ότι εγώ δήθεν ξέρω το λόγο, επειδή εκείνη την στιγμή που είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός και δεν είχε και καλή ακουστική η αίθουσα, ότι καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η συγκεκριμένη κυρία», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Το έχουμε καταλάβει όλοι. Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του Δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε έχουμε δει κι άλλους θύτες στυγνών εγκλημάτων να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη», ανέφερε

Συνεχίζοντας τόνισε «είναι προφανές ότι ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει και πιστεύω και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει ο σκοπός της είναι να με αποτελειώσει».

Νωρίτερα, κατά την την κατάθεσή της στο δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε με την περιγραφή της, τονίζοντας ότι καιγόταν και φώναζε για βοήθεια.

Mε σκωπτική διάθεση, αλλά και φανερά εκνευρισμένη, απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη η Ιωάννα κατά την διάρκεια ολιγόλεπτης διακοπής της διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων πολιτικής αγωγής, σημειώθηκε ένταση μεταξύ της οικογένειας της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της κατηγορούμενης.

Η Ιωάννα απευθύνθηκε στην 37χρονη, καλώντας την να την κοιτάξει. Με τόνο σαρκαστικό, το θύμα της άγριας επίθεσης είπε στην 37χρονη: «Δεν θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω, δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες, αλλά κάτι έχει γίνει…

Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. "Κοριτσάκι μου” όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω, δεν θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

Όταν η κατηγορούμενη γύρισε προς την Ιωάννα, παρενέβη ο αδελφός του θύματος, που χρησιμοποιώντας υβριστική προσφώνηση είπε στην 37χρονη «τολμάς και την κοιτάς;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News