Επίθεση με βιτριόλι: Για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο η 37χρονη κατηγορούμενη

Αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη  θα είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ήταν μερικά λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στα δικαστήρια, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους και τον αδερφό της, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχτεί στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα. 

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι η 37χρονη Έφη θα απουσίαζε, θα εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο.

Το θύμα της ακραίας επίθεσης θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί. Το πρωί που ακολουθώντας μία ρουτίνα για να πάει στη δουλειά της στην Καλλιθέα, ούτε θα μπορούσε να φανταστεί πως πλησιάζοντας το ασανσέρ για να ανέβει στο λογιστικό γραφείο, απείχε μόνο μερικά δευτερόλεπτα από τη διακινδύνευση της ζωής της, από μία ραγδαία και βάναυση αλλαγή σε ότι έκανε ως τότε.

H συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο οπότε και η 37χρονη θα οδηγηθεί στο εδώλιο από διπλανή αίθουσα που προς το παρόν κρατείται.

Για την παρουσία της κατηγορουμένης ενημέρωσαν την Ιωάννα οι συνήγοροι και η μητέρα της, λέγοντάς της: «Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς. Δεν πειράζει είναι ανθρώπινο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News