Θεσσαλονίκη: Την άμεση ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας ζήτησε ο δήμαρχος της πολης

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Την άμεση ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας ζήτησε ο δήμαρχος της πολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην άμεση ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Tην άμεση ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Αθήνα. Η υπηρεσία στελεχώνεται από μόλις 81 ένστολους και 12 διοικητικούς υπαλλήλους, ενώ οι οργανικές θέσεις που έχουν προβλεφθεί ανέρχονται σε 368.

Τη συνάντηση απασχόλησε η αξιοποίηση πόρων από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να επισημαίνει την αναγκαιότητα επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών και να ενημερώνει αναλυτικά τον κ. Πέτσα για τις προτάσεις έργων τις οποίες έχει καταθέσει ο Δήμος σε νευραλγικούς άξονες, όπως αυτοί της ανακύκλωσης- διαλογής στην πηγή, της αστικής αναζωογόνησης και των έξυπνων πόλεων.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έθεσε στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και σειρά άλλων ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης και συνολικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως είναι ενδεικτικά η αναγκαιότητα στελέχωσης των δήμων με εξειδικευμένο προσωπικό και η διάθεση πόρων για απαλλοτριώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News