Αθήνα: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο που είχε πρόβλημα στα φρένα

Ελλάδα
Αθήνα: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο που είχε πρόβλημα στα φρένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αεροσκάφος της εταιρείας Delta Airlines με 243 επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα στα φρένα - Μεγάλη κινητοποίηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Τέλος δόθηκε στην περιπέτεια που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", καθώς το αεροσκάφος της εταιρείας Delta Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Ατλάντα – Αθήνα και είχε παρουσιάσει βλάβη στα φρένα, προσγειώθηκε με ασφάλεια.

 Σε επιφυλακή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στελέχη του αεροδρομίου Αθηνών και ο πύργος ελέγχου σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε όλο το προσωπικό της πίστας του αεροδρομίου να είναι σε ετοιμότητα. Το αεροσκάφος της εταιρίας Δέλτα πραγματοποιούσε πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα και δήλωσε στον πύργο ελέγχου πρόβλημα με υπερθέρμανση στα φρένα. 

Στο αεροσκάφος επιβαίνουν 248 άτομα, ενώ στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες και του ΕΚΑΒ μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο.

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ωστόσο τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα που περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου.

φωτογραφία Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News