Φθιώτιδα: Εγκλωβίστηκαν 5 άτομα σε φαράγγι

Ελλάδα
Φθιώτιδα: Εγκλωβίστηκαν 5 άτομα σε φαράγγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φαράγγι Βελίτσας, πέντε άτομα έχασαν τον προσανατολισμό τους και εγκλωβίστηκαν

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς μία παρέα πέντε ατόμων έχασαν τον προσανατολισμό τους και εγκλωβίστηκαν στο Φαράγγι Βελίτσας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό και την διάσωση πέντε ατόμων που έχασαν τον προσανατολισμό τους στο φαράγγι της Τιθορέας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, μια παρέα πέντε φίλων από περιοχή εκτός Φθιώτιδας, βρέθηκε στη χαράδρα της Βελίτσας για να δει τις φυσικές περιοχές της περιοχής, όπως το φαράγγι του Καχάλα, τους φυσικούς καταρράκτες και τις απότομες πλαγιές του βορειοανατολικού Παρνασσού.

Ωστόσο οι νεαροί, αποπροσανατολίστηκαν και χάθηκαν σε σημείο όπου δεν μπορούν να επιστρέψουν στα μονοπάτια που φέρουν ειδική χρωματική σήμανση.

Μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (25/9) η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άμεσα ξεκίνησαν Ομάδες βοήθειας από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας, αλλά και από την 7η ΕΜΑΚ που διαθέτει ειδική ορειβατική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι είναι καλά στην υγεία τους και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές.

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News