Ελλάδα

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε μόλις σήμερα Το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση

Το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού επισκέφθηκε, σήμερα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Όπως δηλώθηκε σε σχετική ανακοίνωση, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε από τον διοικητή, ταξίαρχο Εμμανουήλ Φραγκούλόπουλο για τις δράσεις του Κέντρου.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια και να ενημερωθεί για την εκτέλεση της αποστολής του Κέντρου, η οποία είναι η ανάπτυξη εφαρμοσμένης και τεχνολογικής έρευνας, καθώς και η επίλυση επιστημονικών και τεχνικών προβλημάτων στον Στρατό Ξηράς και στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα του εσωτερικού και εξωτερικού.

Μιλώντας στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Κέντρου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισήμανε την ιδιαίτερη βαρύτητα που αποδίδει σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας, λόγω και των προκλήσεων που αναδύονται στο σύγχρονο πεδίο της μάχης. Ακόμη, έδωσε κατευθύνσεις για συγκεκριμένες δράσεις που έχει αναλάβει το Κέντρο την παρούσα περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια