Πηγή Δεβετζή: Έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχληση από μεγάλο παράγοντα του αθλητισμού

Ελλάδα
Πηγή Δεβετζή: Έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχληση από μεγάλο παράγοντα του αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εγώ τον έβλεπα σαν πατέρα μου και εκείνος ξεκούμπωσε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ»

Σε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς, προχώρησε η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Λόγω της συμπάθειας που έχει η αθλήτρια απέναντι στην «Super Katerina» της εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει και εκείνη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μεγάλο παράγοντα του αθλητισμού.

«Είχα και εγώ παρόμοια εμπειρία από παράγοντα του αθλητισμού, όταν είχα κατέβει από την Αθήνα ήμουν ένα κορίτσι από την επαρχία και χωρίς να έχω την πονηράδα να σκεφτώ ότι ένας άνθρωπος μπορεί να με πλησιάσει για να εκμεταλλευτεί κάτι από μένα, εγώ τότε το μόνο που ήθελα να κάνω είναι πρωταθλητισμό.

Γνώρισα λοιπόν έναν τέτοιο άνθρωπο μέσα από το χώρο του αθλητισμού που μου έταξε λαγούς με πετραχήλια, ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, δεν ήμουν ακόμα γυναίκα, και εκείνος μου έταζε ένα σωρό πράγματα να με πάρει από το Ολυμπιακό στάδιο να μου νοικιάσει σπίτι και εγώ τον έβλεπα σαν πατέρα μου δεν τον έβλεπα διαφορετικά δεν πήγαινε το μυαλό μου.

Με είχε καλέσει λοιπόν μια μέρα στο γραφείο του να μιλήσουμε για θέματα του αθλητισμού, βρήκε την ευκαιρία και με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει εγώ αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα, κατέβασε το παντελόνι του με έριξε στον καναπέ.

Το έχω ξεπεράσει προσπαθώ να προχωρήσω με όλο αυτό γιατί μου έχει κάνει πάρα πολύ κακό στη ζωή μου, το εξομολογούμαι για να φύγει από μέσα μου και να τελειώσει.

Εγώ είχα παγώσει και δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη λοιπόν τη στιγμή ευτυχώς με βοήθησε ο θεός χτύπησε το τηλέφωνο ήταν κάποιος απέξω και έτσι ξέφυγα.

Αυτός ο άνθρωπος ήταν μεγαλύτερος, παντρεμένος και με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα τόσα χρόνια είναι ότι σεβάστηκα τα παιδιά του και τίποτα άλλο. Γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον συναντούσα στην συνέχεια και ήθελα να τον χτυπήσω και εκείνος έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα.

Εγώ μετά από χρόνια πήγα σε μοναστήρι για να ηρεμήσω και ζήτησα συγχώρεση από το Θεό για εκείνον που πήγε να με βιάσει», δηλώνει η Πηγή Δεβετζή, σε μια σοκαριστική εξομολόγηση κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή “Super Katerina”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News