Πάτρα: Δεν ξύπνησε ο 6χρονος που είναι στη ΜΕΘ

Ελλάδα
Πάτρα: Δεν ξύπνησε ο 6χρονος που είναι στη ΜΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά το γεγονός πως είχε υποστηριχθεί ότι η προσπάθεια αφύπνισης θα γινόταν σήμερα, κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα και η επιχείρηση αφύπνισης θα εφαρμοστεί στο άμεσο χρονικό διάστημα

Θετικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από τον νευρολογικό έλεγχο που έγινε στον 6χρονο Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ στην Πάτρα. Ο μικρός Φώτης τραυματίστηκε στο κεφάλι με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται επείγουσα.  Ο μικρός παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή διασωληνωμένος και  σε καταστολή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου.

Οπως ανέφερε στο thebest.gr ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου, Δημήτρης Μπάκος, τα ευρήματα είναι θετικά: «Αύριο θα γίνει μαγνητική και θα εκτιμήσουμε την πορεία της αποσωλήνωσης εκ νέου. Τα ευρήματα του νευρολογικού προφίλ του παιδιού κατά τον έλεγχο είναι όλα θετικά» ανέφερε ο κ. Μπάκος.

Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο μικρός Φώτης υπεβλήθηκε στην νευρολογική εξέταση γνωστή και ως «νευρολογικό παράθυρο». Η εξέταση αυτή  στοχεύει στην καταγραφή των αντιδράσεων του ατόμου με σκοπό την εξαγωγή μιας συνολικότερης εικόνας γύρω από τη σωματική και διανοητική του κατάσταση. Το παιδί έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.  Παρά το γεγονός πως είχε υποστηριχθεί ότι η προσπάθεια αφύπνισης θα γινόταν σήμερα, κάτι τέτοιο δεν  πραγματοποιήθηκε σήμερα και η επιχείρηση  αφύπνισης θα εφαρμοστεί στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News