Ελλάδα

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες που ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο

Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι πέντε συλληφθέντες

Αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, οι πέντε συλληφθέντες του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα κοριτσάκι δύο ετών μέσα στο σχολείο λεωφορείο, τη Δευτέρα.

Ειδικότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του σχολικού, στη συνοδό, στην παιδαγωγό, στην ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, αλλά και στη διευθύντρια έπειτα από μήνυση για έκθεση ανηλίκου που κατέθεσαν οι γονείς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση, ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον υλικό η δικογραφία και ταυτόχρονα έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.

Διαβάστε ακόμη: Ξέχασαν 2χρονο κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο – Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Σύμφωνα με την αστυνομία τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί πέντε ολόκληρες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό στην Βάρκιζα και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους.

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου όμως, δεν πρόσεξε ότι δεν είχε παραδώσει στον παιδικό σταθμό όλα τα παιδιά και μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Την απουσία του παιδιού δεν κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί πέντε ώρες, έβαλε τα κλάματα και διερχόμενη γυναίκα το άκουσε και εκείνη ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια