Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κατάλαβα πόσο κοντά στο θάνατο έφτασα» (βίντεο)

Life
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Κατάλαβα πόσο κοντά στο θάνατο έφτασα» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιωάννα «ανοίγει» για πρώτη φορά την καρδιά της και μιλά για τον γολγοθά που περνά και για τη μεγάλη δύναμη που κρύβει στην ψυχή της

Συγκλονίζει για ακόμη μία φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη για την περιπέτεια που περνάει έπειτα από την επίθεση με το βιτριόλι. Η Ιωάννα απέδειξε πόσο γενναία είναι και άνοιξε την καρδιά της για όλα, 16 μήνες μετά την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά την επίθεση, τα ατέλειωτα χειρουργεία και την ημέρα της δίκης.

«Κατάλαβα πόσο κοντά στο θάνατο έφτασα»

«Το μεγαλύτερο ερωτηματικό  μου ήταν το γιατί» δηλώνει η γενναία Ιωάννα τονίζοντας πως μαζί με εκείνη ταλαιπωρείται και όλη η οικογένειά της. Συγκλονίζει με τη γενναιότητα της λέγοντας : «Κατάλαβα πόσο κοντά στο θάνατο έφτασα» και συνεχίζει επισημαίνοντας: «Δεν είχα δει την εικόνα μου. Γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη».

«Σοκαριστικό πως θα πονάω και εκείνη θα είναι ελεύθερη»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρει μεταξύ άλλων πως το στήριγμα μας σε όλη αυτή την περιπέτεια είναι η μητέρα της που την έπαιρνε αγκαλιά και της έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά. Μίλησε για τον 40χρονο, τη δράστιδα και την μεταξύ τους σχέση τονίζοντας πως ποτέ δεν είδε ούτε γνωρίζει τον 40χρονο.

«Αγαπάω τις γυναίκες – Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

«Αν και αποκλεισμένη δεν ένιωσα ποτέ μόνη μου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News